Підсумки 10 класу

Безумовно, 10 клас - найкращий за всі роки навчання. Підлітки вже стають юнаками, з ними можна багато подорожувати, розмовляти, вчитися. І це клас, в якому не треба готуватися до іспитів. Тож окрім навчання (доречі, дуже плідного), 10 клас встиг зробити авторські гобелени, провести кілька майстер-класів на шкільній ярмарці, захистити безліч проєктів. Але головними стали все ж мандри. 

 Наші 10-класники місяць прожили в родинах Німеччини, де вивчали німецьку мову та культуру. Вони потоваришували зі своїми однолітками та чекають на них в гості, адже карантин став на заваді обраного обміну. Але до цього чудового місяця весь клас полетів до Відня, у знамениту галерею Альберт на, де проходила унікальна виставка робіт геніального Альбрехта Дюрера. Там вони змогли зробити свої копії його робіт вже не з альбомів, а з оригіналів картин.
Звичайно, ми би встигли більше, але карантин перевів нас у режим дистанційно навчання. І навіть в цих умовах наш передостанній клас впорався на відмінно. Дякую за цей рік.
Юлія Савченко, куратор 10 класу













Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар