Випробування часу

Для кожного часу є свої випробування. І сьогодні ми стоїмо на порозі ще одного. Але карантин - це не тільки випробування для багатьох людей. Це і можливості.
Це можливість поглянути по-новому на свої звички. Як я ставлюся до власної гігієни? Чи багато я приділяю уваги собі та своїм близьким? Чи справді важливе для мене моє здоров'я?
Це можливість дізнатися щось нове про своїх дітей. Що їх турбує? Які в них звички? Чим їх розважити, а де допомогти?
Це можливість вибудувати новий режим. О котрій я просинаюся? Що роблю після сну? Чи є в мене ритм дня? І як його вибудувати так, щоб я встигав більше?
Карантин - це не канікули. Тому дітям треба допомогти вибудувати режим дня, схожий на шкільний. Вчителі нашої школи підготували конспекти уроків для кожного дня згідно з розкладом, тож діти отримують завдання у першій половині дня. Далі - час для самостійної роботи. Вчителі весь цей час на зв'язку, але вдома повинні бути умови, за яких дітям зручно зробити домашню роботу. Це спокійний емоційний фон, зручне робоче місце, відсутність подразників у вигляді музики чи фільмів. Краще за все починати заняття не пізніше, ніж о 9 ранку, та робити переви. Сніданок та обід - за розкладом.
І головне: карантин мине, а ритм залишиться і стане чудовою базою для здоров'я вашої дитини.
Будьте здорові та тримайте зв'язок з вашими дітьми.

Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар