«Лісова пісня» у постановці 8 класу [ВІДЕО]

Історія про справжні цінності, про випробування для душі, про кохання і зраду, про прощення і покарання… Багатошарова драма-феєрія, в якій кожний знайде своє. Ми говоримо про «Лісову пісню» Лесі Українки. 
 Цього року 8 клас вирішив ставити саме цю драму. Непросту, трансформаційну, але таку чесну і красиву. У нашому 8 класі всього 4 дівчини, але це не стало на заваді втіленню задуму. До дітей доєдналися батьки та молодші брати - і вистава почала народжуватися. Потужна і стрімка, вона захопила акторів, а відтак це захоплення передалося і глядачам. Щасливчики, яким вдалося потрапити на прем’єру, не могли повірити, що це робота 8 класу. Пісні, танці, костюми - все створювалося командою разом, з любов’ю і турботою про деталі. І емоції на сцені тому вийшли справжні. 
 Зараз 8-класники привезли виставу до Дрездена, де покажуть її в місцевій вальдорфській школі та в громаді. Сподіваємося, ця вистава, пронизана українськими традиціями та міфологію, розповість багато нового про Україну та ще раз покаже, що вальдорфські школи працюють, незважаючи на все. 


 Якщо ви подивитися наш варіант «Лісової пісні» і він вам сподобається, ви зможете виразити подяку акторам вільним внеском на банку вистави. Ці гроші підуть на подальші проєкти класу, про які ми неодмінно напишемо. Залишити подяку акторам можна тут⬇️ 

Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар