День Цивільного захисту - Осень-2019

7 листопада 2019 в школі пройшов День Цивільного захисту.
День цивільного захисту - це можливість застосувати практичні навички і згадати все про надзвичайні ситуації та правила поведінки під час пожеж та стихійних лих.
Основні завдання Дня цивільного захисту: вироблення у вчителів, технічного персоналу і учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя; вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок при захисті населення від наслідків надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння учнів надавати першу медичну допомогу ...
В рамках Дня Цивільного захисту в школі була проведена навчальна евакуація учнів 1 - 11 класів, класні години в старшій школі на тему «Перша домедічна допомога при термічніх опіках» і ін.
Евакуація всіх людей з будівлі до закінчення переклички учнів була проведена в рекордний для школи час - 5 хв. і 6 сек!
На педагогічній колегії був зроблений детальний розбір всіх дій учасників колективу під час треніровочной евакуації. З найбільш важливих зауважень, які були зроблені учасникам в результаті навчань - це відкриті вікна в приміщеннях і плутанина з визначенням чергових біля евакуаційних виходів. 



Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар