Протипожежне тренування

З метою підвищення рівня пожежної безпеки та підтримання надійного протипожежного режиму у ПО "Вальдорфський ліцей "Ступені" 9 листопада 2023 р. у навчальному закладі було проведено протипожежне тренування, підготовка до якого відбувалася на виконання вимог наказу від 26.10.2023 р. № 74 «Про проведення тренувань з пожежної безпеки у Вальдорфському ліцеї "Ступені"" та плану-графіку проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань ліцею з питань пожежної безпеки та цивільного захисту.

У рамках тренування відпрацьовувалися евакуація працівників і учнів у денний час, а також дії керівників структурних підрозділів, які повинні були навчитися оперативно приймати правильні рішення при пожежі до прибуття пожежних підрозділів. Перші евакуанти почали залишати будівлю ліцею вже за 40 секунд після звучання тривоги. А евакуація всіх людей пройшла за три хвилини.

Позитивним результатом тренувань стало те, що всі учасники освітнього процесу ліцею ще раз усвідомили необхідність особистої підготовки, керівний склад та відповідальні особи з питань ЦЗ удосконалили свої практичні навички з організації та проведення заходів захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

Усі учні та працівники закладу закріпили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах виникнення пожежі.





Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар