Економіка у вальдорфській школі

Економіка у вальдорфській школі предмет особливий. Це не просто розуміння економічних понять. Це не просто фінансова грамотність. Це точно не тільки про математику.

Економіка - це шлях розуміння людиною ролі і місця грошей в житті. Що таке гроші? Звідки вони прийшли? Яку відповідальність приносять з собою? І тільки після розуміння сутності грошей учні переходять до розмірковувань, як правильно їх розподіляти в суспільстві. А потім настає час практичних навичок.
Наші випускники пройшли свій шлях розуміння економічних процесів суспільства в перейшли до вивчення конкретних питань. Як отримати податкову знижку? Що таке ФОП? Які види підприємств існують? Для чого треба страхуватися?
Останнє питання особливо зацікавило, тому до випускників в гості прийшла страхова агентка Лілія Дергачева, яка пояснила принципи пенсійного страхування, розповіла про особливості цього ринку і відповіла на всі запитання.
Так завершується курс економіки - від розуміння суті до практичних задач і зустрічей з цікавими людьми, які знаються на своїй справі.

Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар