Гітара у 8 класі

Кожному віку дитини відповідає певний настрій. Саме тому вчителі багато уваги приділяють підбору ранкової пісні для молодшої школи чи балади для 6 класу. Якщо матеріал підібраний правильно, діти із захопленням займаються музикою, співають чи оволодівають інструментом. Так з першого класу приходять флейти, в 2 класі відбувається знайомство зі скрипкою, в 7 класі діти активно барабанять, а у 8 затихають над гітарою.
Душевний стан 8-класника - це перехід від дитинства до світу дорослих. В цьому віці діти вже формують свої судження, активно шукають відповіді на хвилюючі запитання. Фізично перебудовуються тіло, підлітки стають спойними в русі, повільними. У поведінці ж назовні вони транслюють протест і бажання відстоювати свої кордони. Здається, ніхто не розуміє їхній підлітковий максималізм. І тут на допомогу приходить гітара, яка буквально лікує душевні рани.
Підлітки із захопленням вчать акорди і підбирають мелодію. Зазвичай епоха гітари триває кілька тижнів. Весь цей час уроки гри діти чекають з нетерпінням. Адже саме тут вони можуть виразити те, що поки не вдається виразити словами.



Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар