Педагогіка травми

Педагогіка травми - це те, що допомагає працювати з дітьми, які отримали певний стрес та потребують допомоги для відновлення. Здається, це те, що зараз в Україні потрібно кожній дитині. Бо всі діти чули сигнали тривоги, вибухи, бачили розпач в очах дорослих та змінили коло свого спілкування, бо найліпші друзі поїхали.
Існують методики роботи з травмою, які працюють вже багато років. Вони допомагають дітям в гарячих точках, після природних катастроф та інших травм. Однак існує і Вальдорфська педагогіка, яка вже понад 100 років працює профілактично з психологічним станом дітей.
Наші вчителі пройшли навчання за курсом педагогіки травм. І були здивовані, як багато всього вони вже знають і вміють. Бо більшість вправ - це те, що вальдорфськи педагоги використовують під час уроків як робочий інструмент. І це справді працює! Ритмічність, творчість, можливість проявити себе, всі наші традиції та сама побудова основного уроку - все це зцілює душі дітей, лікує їх вже понад 100 років. І сьогодні досвід вальдорфської педагогіки просто безцінний.
Для того, щоб в цьому переконатися, треба просто прийти на уроки до нашої школи і побачити, як добре може бути вашій дитині. І результати такого антитравматичного виховання ви побачите досить скоро.


Вальдорфська школа

Проморолик про школу https://www.youtube.com/watch?v=UR1VV-7CsYo

Шкільний календар